Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Jaime Heras, reforç exterior per al Força Lleida

El jugador canari, de 33 anys i 1,92 metres d’alçada, ha fitxat fins a finals de temporada per reforçar el joc exterior de l’equip de Joaquín Prado

Jaime Heras, Força Lleida,
Imatge del jugador exterior Jaime Heras. (Foto: Força Lleida)
Jaime Heras fitxa per l'Actel Força Lleida fins a final de temporada. Heras, escorta de 1,92 metres d'alçada, ha jugat les 12 darreres temporades amb el Tenerife (5 d'elles a la LEB Or i 3a ACB) d'on es va desvincular aquest passat estiu.


El jugador canari, format a les categories inferiors del València, s’espera que arribi avui mateix a la capital del Segrià. Demà al mati passarà revisió mèdica i al vespre s’espera que pugui fer el primer entrenament amb la resta de companys que tornen a la feina després de quatre dies de descans.

La trajectòria d'Heras passa pel CB Canàries, al qual va arribar la temporada 2003-2004, sent una peça clau en els ascensos del club a la LEB Or i la lliga ACB, a més de competir en la màxima categoria del bàsquet estatal durant les tres últimes campanyes.

L'objectiu de Joaquín Prado és intentar accelerar al màxim l'adaptació del jugador als nous sistemes de joc de l'equip. Falta saber en quin estat físic arribarà el tinerfeny, encara que durant aquests mesos d’inactivitat ha estat entrenant-se pel seu compte en algun equip de la lliga EBA de Tenerife.

La presentació del nou reforç es farà dijous després de l’entrenament matinal.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat