Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Sukuzi Grau Racing torna a fer les Amèriques

L’equip lleidatà participarà en el Campionat Iberoamericà, que es durà a terme a Colombia, just després de la celebració del Campionat d’Espanya de Supermotard a Alcarràs

Sukuzi Grau Racing, motociclisme, supermotard, Diputació de Lleida
Moment de la presentació que s'ha dut a terme avui. (Foto: Diputació de Lleida)
La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de dues proves de supermotard que comptaran amb presència lleidatana. Es tracta de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Supermotard, que se celebrarà aquest cap de setmana al Circuit d’Alcarràs, i del Campionat Iberoamericà, que tindrà lloc a Colòmbia els dies 1 i 2 de novembre.

Els pilots del Suzuki Grau Racing Àngel Grau, David Giménez, Joan Lladós i Zoe Parra participaran en el Campionat Iberoamericà de Supermotard, cita en la qual Grau confia obtenir uns bons resultats. Cal recordar que l’equip lleidatà també va ser l’any passat el primer i únic equip en participar en el Campionat d’Estats Units d’aquesta especialitat i té una llarga trajectòria en la disputa de competicions internacionals, a més de ser el conjunt amb més títols d’Espanya i Catalunya.

Els pilots de l’equip Suzuki Grau Racing competiran en la prova internacional just després de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Supermotard, que se celebrarà el 25 i 26 d’octubre al Circuit d’Alcarràs. El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha explicat que aquesta cursa, en la qual hi participaran més de mig centenar de pilots, serà la que definirà tots els títols en les diferents categories. Les categories seran SM Open, Promeses, Master 35, Minimotard 150 4T i 85 i 65 cc, més dues de Pit Bike.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat