Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Torna '7accents' amb una anàlisi de l'enfrontament entre Aragó i Catalunya per les obres d'art en litigi

El setmanari estrena El setè cel, una nova secció mensual de caràcter religiós amb el suport del Departament de Governació

monestir de Sixena, murals, obres d'art, litigi, Aragó, Catalunya, Lleida
Murals de Sixena, al MNAC. (Foto: ACN)
Una exhaustiva entrevista de fins a set hores amb l'alcaldessa de Raimat, Eva Horcajada; un recull de notícies en què destaca la trajectòria del Lleida Llista en la Copa del Rei; les set opinions dels nostres set opinadors de la setmana; la història dels herois de la selecció hongaresa de waterpolo; el retorn de The X Files, i una contraportada protagonitzada pel realitzador audiovisual Dani Martínez són alguns dels continguts de la nova incursió de 7accents en l'àmbit de les revistes electròniques, que dedica la seva última portada les obres d'art en litigi entre Aragó i Catalunya.

El setmanari 7accents ja és la primera revista electrònica interactiva de Ponent. Després del SE7, un nou diari gratuït en paper a Lleida, i de l'app Guia Segrià7accents llençava la nova etapa del setmanari 7accents, ara en format electrònic i adaptat a tot tipus de dispositius mòbils i ordinadors, la qual cosa permet al lector interactuar amb els continguts de la publicació i descarregar-la per seccions a un preu de 0,25 euros.

La secció El setè cel, que pretén difondre la diversitat del fet religiós a la demarcació de Lleida, protagonitza el reportatge en profunditat del número 40 de 7accents. En el número de la seva estrena li ha tocat el torn les obres d'art en litigi entre Catalunya i Aragó.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat