Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació investiga la filtració d’informació confidencial que fa uns mesos va ser publicada als mitjans de comunicació

Segons el diari 'La Mañana', la corporació hauria confiscat dos ordinadors pertanyents a un exinterventor i un tècnic informàtic a la recerca de proves

Ple,Diputació de Lleida,9-N
Ple de la Diputació de Lleida. (Foto: Arxiu)
La Diputació de Lleida estaria investigant la filtració d’informació confidencial que fa uns mesos va sortir publicada als mitjans de comunicació, entre les quals hi havia còpies de factures de dinars del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i dades sobre el fons social que l’entitat manté per als seus treballadors.


Per aquest motiu, la Diputació de Lleida hauria confiscat dos ordinadors corresponents a dos funcionaris, un que pertany a l'exinterventor de la corporació, Josep Mateu, i l’altre, a un tècnic informàtic i delegat sindical del CSIF, Josep Maria Vegazones, segons ha publicat avui La Mañana, com a presumptes culpables de les filtracions publicades i considerades confidencials de nivell alt per la Llei de protecció de dades.

Tal com explica el diari La Mañana, si aquesta investigació es confirma, a aquestes dues persones se’ls podria obrir un expedient disciplinari. Ara mateix, un dels aparells informàtics es trobaria guardat al dipòsit, mentre que a l’altre se li hauria fet una còpia del disc dur per acabar de dur a terme la investigació.

La Diputació de Lleida, per odre directa del seu president, va obrir diligències internes fa uns mesos en sortir publicades a la premsa reproduccions de factures de despeses del president i d’altres despeses considerades d’alt nivell confidencial. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat