Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida destinarà uns 800.000 euros a l'adequació d'equipaments de l'Hospital Arnau de Vilanova

La institució també ha atorgat 66.000 euros per a les obres de reforma, millora i ampliació del cementiri de Tremp

Hospital Arnau de Vilanova
Imatge de l'entrada de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. (Foto: ACN)
La Diputació de Lleida atorgarà tres ajuts directes per un valor total de 802.374 euros per a l'adequació, millora i ampliació de diferents equipaments sanitaris de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida després que així ho hagi aprovat aquest dimarts la Comissió de Salut Pública de la Diputació lleidatana.

Aquests ajuts deriven de la línia de Salut Pública que la Diputació de Lleida gestiona amb l'objectiu de contribuir a garantir l'eficiència del sistema sanitari de la demarcació. La mateixa Comissió també ha aprovat l'atorgament d'un ajut de 66.000 euros per a les obres de reforma, millora i ampliació del cementiri de Tremp.

En concret, la Diputació de Lleida atorgarà 80.000 euros a l'ampliació en 80 metres quadrats dels actuals espais de la Unitat de Diàlisi de l'Arnau de Vilanova i a la dotació de vestuaris i dutxes per als pacients que utilitzen el servei de diàlisi. Una segona línia d'ajuts, de 449.792 euros, anirà destinada a l'adequació de la sala 11 de radiologia directa i a l'equipament de la sala d'angioradiologia.

Finalment, la Diputació de Lleida atorgarà 272.582 euros per dotar d'equipament sanitari el centre hospitalari amb un ecocardiògraf, un ecògraf per a exploracions musculars i esquelètiques (traumatologia), un altre per a neurocirurgia i un videogastroscop, un videocolonoscop i un videoprocessador.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat