Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida posa en marxa un servei d'informació per afrontar emergències de pobresa energètica i habitatge

Els ciutadans poden demanar assessorament 'on line', al telèfon gratuït 900 844 253 o presencialment a les oficines de serveis socials dels diferents barris

Ajuntament de Lleida, La Paeria
Imatge de la façana de l'edifici de la Paeria de Lleida. (Foto: Arxiu)
L'Ajuntament de Lleida es posa a disposició de la ciutadania per afrontar emergències de pobresa energètica i d'habitatge, a les quals fa referència la Llei 24/2015.

La Paeria té en marxa des de desembre un espai on line que informa dels drets de les persones en situació de risc de pobresa energètica per garantir els subministraments bàsics d'aigua potable, llum i gas i/o que estiguin en risc de pèrdua de l'habitatge habitual per dificultats de pagament dels préstecs, crèdits hipotecaris o quotes de lloguer. També es pot demanar assessorament al telèfon gratuït 900 844 253 o de ferma presencial a les oficines de serveis socials dels diferents barris. Aquest servei d'informació pretén posar en coneixement de la ciutadania les mesures previstes en la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.
 
La Paeria, a través dels serveis socials, aposta per prevenir situacions de pèrdues d'habitatge i de talls de subministraments bàsics, tant a través d'ajuts d'emergència com de la taula d'emergència en habitatge i facilitant contractes d'habitatges socials. Els serveis socials aconsellen que si alguna persona té deutes de subministrament i/o ha rebut avís de tall, té impagaments de lloguer o ha rebut avís de desnonament, es posi en contacte amb els serveis socials del seu barri el més aviat possible, sense esperar a l'últim moment, per tramitar els recursos més oportuns.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat