Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida guanya més de quaranta fires en tres anys

El 2016 s'han programat 192 certàmens a 103 municipis mentre que el 2013 se'n van celebrar 144

Saló de Formació Professional i Treball, Formació Professional, Fira de Lleida
Imatge de la Fira de Formació Professional de Lleida. (Foto: Arxiu)
L'activitat firal a la demarcació de Lleida no ha deixat d'augmentar els darrers tres anys. Segons la Diputació de Lleida, s'ha passat dels 144 certàmens firals de 2013 als 192 que s'han programat aquest 2016 en 103 municipis lleidatans. Un total de 48 fires més que, asseguren des de l'ens, contribueixen a consolidar i enfortir l'activitat econòmica de les comarques lleidatanes, així com esdevenir un punt de trobada i de reconeixement dels productes. Tota la informació de les 192 fires es concentra a la Guia de fires de les comarques de Lleida 2016, que un any més ha editat la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica. La guia ofereix una descripció completa (nom, lloc i dates de celebració, sector, dades de contacte i característiques) de les fires que tindran lloc a la demarcació.

Un total de 103 municipis celebraran alguna fira aquest 2016. Per sectors destaquen l'alimentari i gastronòmic, amb 56 salons; l'artesà i artístic, amb 56 salons també; seguits del de recreació històrica i tradicions, amb 16, i l'agrícola i ramader, amb 13 certàmens. També se celebraran 8 fires d'automoció, 7 de comerç i serveis, 8 d'esports, 6 de decoració, col·leccionisme i jardineria, 6 mediambientals, 8 multisectorials i 8 més d'altres sectors.

A més del format paper, la Guia de fires de les comarques de Lleida 2016 continua present en format digital com a aplicació digital gratuïta per als dispositius mòbils. Durant l'any 2015 s'han incrementat considerablement les descàrregues a través de l'aplicació mòbil arribant a les 4.209 descàrregues (de les quals 1.104 eren per a dispositius Android, 984 per a iOS i 2.121 per a Windows Phone). La novetat més destacable per a l'any 2016 és la conversió de l'aplicació iOS per a Apple Watch, l'adaptació de noves versions per a dispositius mòbils i canvis estètics.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat