Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria aportarà 792.000 euros al Força Lleida per garantir la seva estabilitat

L’alcalde de Lleida i el president del club de bàsquet, Félix González, han signat un conveni plurianual fins al 2019, tal com es va aprovar en el Ple municipal

Força Lleida, Amics de Castelló, bàsquet
Acció d'atac d'un dels jugadors de l'Actel Força Lleida. (Foto: Arxiu)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president del Força Lleida Club Esportiu, Félix González, han signat aquest migdia un conveni que permet garantir l’estabilitat del club esportiu per als pròxims quatre anys. D’acord amb aquest document, la Paeria aportarà els dos pròxims anys 216.000 euros i 180.00 els dos anys següents –fins al 2019-, en els quals el club ha de mantenir-se com a mínim a la lliga Leb Or.

En l’acte de la signatura, l’alcalde ha afirmat que el club respon a les expectatives en els àmbits de gestió, social i eduació a través dels seus abonats i amb el treball que es fa amb l’esport base. En el terreny esportiu, ha apuntat que l’equip de l’Actel Força Lleida ha redreçat el rumb, ja que ha deixat la cua de la classificació després de la victòria el cap de setmana a Palma.

El president del club ha agraït el suport municipal, que permet donar continuïtat a l’entitat esportiva i poder planificar el seu futur amb més estabilitat. De fet, ha assegurat que “és la millor situació des de la creació del Força Lleida”. Segons González, el projecte del club passa per integrar-se al territori i per fer xarxa social i esportiva amb la resta d’entitats lleidatanes.

La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea esportiva de la Paeria, Montse Parra, ha assistit a l’acte amb la tinent d’alcalde Montse Mínguez i els regidors Paco Cerdà, José Luis Osorio, Carles Vega i Joan Vilella.

La Paeria manté una estreta col·laboració amb el club per al foment i la promoció del bàsquet a la ciutat i dóna suport a les iniciatives que permeten fer difusió de l’esport, del bàsquet i del club. Igualment, l’entitat impulsa la ciutat portant el nom de Lleida arreu del territori a través dels equips que en formen part i com a seu d’esdeveniments esportius, entre d'altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat