Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ekhi: “És d’hora per ser el rival a batre”

El Lleida Esportiu lluitarà aquest diumenge per mantenir-se com a líder de la categoria davant de l’Hospitalet, un rival davant del qual l’objectiu és seguir intractables al Camp d’Esports

Ekhi, Lleida Esportiu, futbol, Segona Divisió B
Ekhi, amb la samarreta del Lleida Esportiu. (Foto: Ricard Barroso/Vecapta)
El Lleida Esportiu defensarà el diumenge, a partir de les 17.00 hores, el lideratge del Grup 3 de Segona Divisió al Camp d’Esports, davant del sempre difícil CE L’Hospitalet. Aquesta és una situació que enorgulleix el vestidor del conjunt blanc i provoca que els rivals arribin a la capital del Segrià amb ganes de ser els que dobleguen el líder. Tot i això, la cautela es manté entre els jugadors, ja que, com ha dit Ekhi, “és d’hora per ser el rival a batre. Això sí, estem contents per estar on estem i tenim ganes que arribi el pròxim partit per mantenir la ratxa”.

En aquest sentit, el defensa ha argumentat que el fet de ser primers a la classificació no ha de suposar un augment de pressió per als jugadors. “Som conscients que és un llarg camí i que hem de seguir sumant”, ha expressat. Malgrat tot, també ha apuntat que “no hi ha cap secret” per aconseguir l’èxit, sinó que “la gent té ganes i il·lusió. Estem treballant bé i anem partit a partit intentant fer-ho el millor possible”.

Cal esmentar que el Lleida Esportiu es manté al Camp d’Esports imbatut i sense rebre gols, la qual cosa demostra la seva fortalesa a casa, una dada important davant de l’Hospitalet, un equip que en les últimes dues temporades ha sortit victoriós de la capital lleidatana. “És un rival complicat, però estem satisfets amb la nostra afició. Intentarem mantenir-nos en la mateixa línia i fer-ho el millor possible”. Per aquesta raó, “serà un partit difícil, una prova pera  nosaltres”, ha remarcat Ekhi, que està en un bon moment de forma.

Per altra banda, el jugador Carlos Barreda va quedar ahir ingressat per protocol després de rebre una topada en l’entrenament del matí.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat