Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Periodisme i solidaritat, doble regal de Reis

Subscriu-te fins al 6 de gener a ‪'7accents'‬ per un any (39,99 €) i els diners recaptats es destinaran íntegrament a ADIMA

7accents, subscripció, ADIMA
Subscriu-te a '7accents' i ajuda a l'Associació de Dones Intervingudes de Mama.
Per celebrar les festes de Nadal, 7accents llença una promoció especial de caire solidari. I és que tots el lectors que se subscriguin des d'ara fins al 6 de gener de 2016 al setmanari electrònic 7accents per un any (la subscripció consta d'una única quota de 39,99 euros vàlida durant els 365 dies de l'any) estaran col·laborant amb l'Associació de de Dones Intervingudes de Mama de Lleida (ADIMA). Així, doncs, els diners recaptats amb aquestes noves subscripcions es donaran íntegrament a ADIMA, entitat formada per dones que han patit càncer de mama que ajuden altres dones que es troben en aquesta situació i el seus familiars més directes aportant un punt d'informació i oferint suport i rehabilitació a les mateixes.


El setmanari 7accents recomençava a partir del divendres 6 de novembre i ho feia carregat de novetats. i és que 7accents va optar per convertir el setmanari en una revista electrònica interactiva de pagament via descàrrega des del nostre quiosc, des de la plataforma iQuiosc i des de l'app Guia Segrià. D’aquesta manera, en sintonia amb la innovació que ha caracteritzat el setmanari 7accents des del seus inicis, aquesta publicació inaugurava una nova etapa amb un setmanari electrònic adaptat a tot tipus de dispositius mòbils i ordinadors que permet al lector interactuar amb els continguts de la publicació i descarregar-la per seccions. A més, el setmanari manté la seva independència, llibertat i pluralitat, alhora que continuà disposant de reportatges d’investigació com a fil conductor del periòdic. Els subscriptors també tenen accés a continguts exclusius del diari digital 7accents.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat