Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Bruixa d'Or reparteix 27 milions d'euros entre dues sèries d'un cinquè, una d'un quart i menudalla

A Tàrrega es ven un dècim del 05163 (tercer premi) i un del 18102 (cinquè premi) i a la Seu d'Urgell un dècim del 71119 (quart premi)

loteria, grossa de Nadal, La Bruixa d'Or, Sort
Xavier Gabriel, a la porta de l'administració de loteria La Bruixa d'Or, assenyalant els dos premis importants que ha repartit. (Foto: ACN)
L'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort ha pujat dos cops al podi del sorteig de la Grossa de Nadal amb una sèrie d'un quart premi (71119) i dues sèries d'un cinquè (70481). Del quart premi ha repartit 200.000 euros i del cinquè, 120.000 euros. Xavier Gabriel, responsable de l'administració de loteria, ha explicat que a aquesta xifra s'hi han de sumar els premis menors com les terminacions. La suma de tots aquests premis farà que La Bruixa d'Or reparteixi uns 27 milions d'euros. A l'administració no s'han viscut imatges d'eufòria però sí una alegria moderada per aquests premis. Fa vuit anys del darrer primer premi que va repartir La Bruixa d'Or. A la resta de la demarcació de Lleida la sort ha passat de llarg. Només a Tàrrega s'ha venut un dècim del 05163 (tercer premi) i un del 18102 (cinquè premi) i a la Seu d'Urgell un dècim del 71119 (quart premi).

Xavier Gabriel ha explicat que la terminació en zero del primer premi afavoreix a l'administració de Sort ja que han venut molts dècims amb aquesta mateixa terminació i farà que molts clients recuperin els diners invertits. Gabriel ha explicat que han d'estar contents perquè "és molt difícil repartir un premi important" i ells n'han aconseguit repartir dos en aquest sorteig.
 
A l'administració de Sort les mostres d'alegria les han posat el responsable del l'administració i la gent que hi treballa. Més enllà de petites mostres de satisfacció i uns cartells a la porta de l'administració que indicaven que s'havien venut part d'un quart i un cinquè res feia pensar a Sort que la localitat havia estat novament premiada. El 87% de la loteria de la Bruixa d'Or es ven per Internet i, per tant, és molt complicat saber qui ha estat l'afortunat amb els dècims venuts a Sort.
 
L'administració de loteria de Sort ha venut el 20% del total de números que hi ha dins del bombo, uns 3 milions de dècims, xifra que representa uns 60 milions d'euros. L'administració de loteria més famosa i concorreguda de les terres de Lleida ha augmentat en prop d'un 4% la venda de dècims de loteria de Nadal aquest any.

Pel que fa a la resta del territori, Catalunya s'ha endut un pessic del segon premi, el 12.775, i la part sencera d'un cinquè premi de la rifa de Nadal, el 73867. Del segon premi s'han repartit quinze sèries a Roda de Berà (Tarragonès) i una altra a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), uns 20 milions d'euros entre les dues poblacions, mentre que el cinquè premi, el 73867, ha recaigut íntegrament a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i ha escampat 9,6 milions d'euros entre els beneficiats. Aquest any la Grossa, el 79140, que ha sortit cap a un quart d'una del migdia, s'ha venut íntegrament a Roquetas de Mar (Almeria) i els afortunats amb aquest número rebran 400.000 euros per cada dècim que tinguin.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat