Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros confia que el 2016 podrà aprovar el POUM amb el ''consens'' dels grups polítics de la Paeria

L'alcalde de Lleida es mostra preocupat perquè encara no s'ha constituït el Govern sorgit de les eleccions del 27 de setembre

Àngel Ros, Juan Cal, periodistes, mitjans de comunicació, Ajuntament de Lleida, La Paeria
Foto de família dels màxims representants municipals, encapçalats per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director executiu de Segre, Juan Cal, els mitjans de comunicació de Lleida en el tradicional dinar de Nadal amb la premsa. (Foto: ACN)
Després que aquest 2015 s'hagi aprovat l'avanç del POUM que ha de dibuixar com serà la ciutat de Lleida fins al 2030, l'alcalde Àngel Ros confia que l'any que ve pugui arribar a un consens prou ampli amb els grups representats a l'Ajuntament de Lleida per tal d'aprovar-lo definitivament. Ros ha dit que la industrialització ha de tenir un paper important en aquest Pla, així com també la rehabilitació i l'activació dels diferents elements urbans.


Ros també espera que el 2016 sigui un any de sortida ''social'' de la crisi econòmica, de potenciació de l'educació i de la cultura. En aquest sentit, Ros ha apel·lat a la voluntat dels 27 regidors d'''impulsar projectes de ciutat amb el màxim consens'' partint de la base que ''el bé comú i la cohesió social són els elements que més consens susciten''.
 
Ros ha iniciat el seu discurs assegurant que el 2015 ha estat un any que l'ha ''posat a prova'' en una clara referència a les acusacions a què s'ha hagut d'afrontar per la via judicial de l'exprimera tinent d'alcalde Marta Camps i que fins i tot van portar a registres de la Fiscalia Anticorrupció a la Paeria. No obstant això, l'alcalde ha dit que des que es va arxivar la querella a l'octubre s'ha vist amb més forces per tirar endavant.
 
L'alcalde Ros ha fet aquestes declaracions durant el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, el qual també ha comptat amb l'assistència de la portaveu del grup de C's a la Paeria, Ángeles Ribes, i la portaveu del PPC a la Paeria, Dolors López. La resta de portaveus dels grups presents a l'Ajuntament, CiU, ERC, la Crida-CUP i el Comú, també han estat convidats però han declinat la seva assistència.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat