Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP denuncia l'Ajuntament de Tàrrega davant de la Junta Electoral per l'estelada que oneja a l'edifici consistorial

José Ignacio Llorens qualifica de "vergonya" que no es compleixin les lleis, "com està passant des de fa temps"

estelada, Ajuntament de Tàrrega
L'estelada que es pot veure a la façana de l'Ajuntament de Tàrrega. (Foto: ACN)
El Partit Popular de Lleida ha presentat una denúncia davant de la Junta Electoral de Cervera per la presència d'una estelada a la façana de l'Ajuntament de Tàrrega. Durant una visita electoral que ha fet aquest dimarts a la capital de l'Urgell, el cap de llista del PP al Congrés per Lleida, José Ignacio Llorens, ha qualificat de "vergonya que no es compleixin les lleis, com està passant des de fa temps". Cal recordar que CiU i PSC governen el consistori targarí, encapçalat per l'alcaldessa convergent Rosa Maria Perelló. Altrament, Llorens s'ha referit al cara a cara televisiu entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez i ha dit que "el debat no va existir" perquè "un dels candidats es va comportar com un autèntic gamberro", en al·lusió al líder socialista, de qui ha dit que "fa bo a Zapatero". "Una persona d'aquestes característiques no pot ser mai president del Govern espanyol", ha sentenciat José Ignacio Llorens.

Altrament, el candidat ha advertit de la intenció del Govern "de portar l'aigua del canal Segarra-Garrigues a Barcelona" després de saber-se que la voluntat de la Generalitat d'oferir a nous regants dels sectors 1, 2 i 3 (que abracen els termes municipals de Ponts, Oliola, Foradada, Artesa de Segre i Agramunt) una rebaixa del preu de l'aigua a canvi d'una reducció en la dotació de reg, tal com publica aquest dimarts el diari Segre. Per José Ignacio Llorens, aquesta proposta del Govern per sumar nous regants al Segarra-Garrigues suposa "una gran trampa," ja que "està claríssim" que la intenció "es emportar-se l'aigua a Barcelona", ha afirmat.
 
Llorens ha recordat l'aposta dels governs de l'Estat del PP pel Segarra-Garrigues, la construcció del qual va començar amb Aznar, mentre que el darrer tram del canal principal va ser adjudicat per l'executiu de Rajoy. El candidat ha remarcat que el Govern espanyol s'ha fet càrrec del cost de la construcció del canal principal "i també de la part que li tocaria a la Generalitat", corresponent a la xarxa secundària. En aquest sentit, ha criticat que el cost de la xarxa secundària, "en lloc de 1.000 milions d'euros previstos, s'hagi enfilat fins els 1.800 milions".
 
Finalment, el cap de llista del PP al Congrés per Lleida ha tornat a posar com aval els projectes finançats pels governs populars a la demarcació i ha expressat el compromís per continuar amb la construcció de l'A-14 i pel desdoblament de l'N-240 entre Lleida i les Borges Blanques.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat