Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lafuente interpreta que Colau ha titllat el PSOE de "criminals" i l'insta a "anar a un jutjat"

La cap de llista del PSC per Lleida afirma que "si això és nova política benvinguda aleshores la vella política"

Mònica Lafuente, Guillermo Hervera Partit Socialista de Catalunya, mercat, Torrefarrera
La cap de llista del PSC al Congrés per Lleida, Mònica Lafuente, fent campanya al mercat de Torrefarrera acompanyada per altres representants del partit. (Foto: ACN)
La cap de llista del PSC al Congrés per Lleida, Mònica Lafuente, ha carregat aquest diumenge contra Ada Colau en interpretar que l'alcaldessa de Barcelona ha acusat aquest dissabte de "criminals" a PSOE i PP. Lafuente ha demanat a Colau "que governi, que faci la seva funció i, evidentment, que faci campanya perquè té tot el seu dret, però sobretot que sigui respectuosa". "Ni qualsevol dels nostres militants ni dels nostres candidats som criminals i si no que vagi a un jutjat", ha defensat la candidata, a més d'afegir que "si això és nova política benvinguda aleshores la vella política". Lafuente també volgut donar un missatge d'ànim al cap de llista d'ERC per Lleida, Xavier Eritja, després de resultar ferit lleu aquest dissabte en un accident de trànsit.


 "Sóc alcaldessa de la capital catalana i de la segona ciutat de l'Estat i segueixo dient criminals i estic aquí al servei de la gent per obeir la gent", va afirmar Colau en el míting de Badalona.
 
La cap de llista del PSC al Congrés per Lleida ha afirmat que a la gent del partit li ha sabut molt greu les paraules de l'alcaldessa. "Són importants les formes, és important el llenguatge i, sobretot, i per damunt del llenguatge i les formes, és important la tolerància", ha afegit. La candidata socialista ha insistit que el PSOE no ha dit mai que algú dels altres partits és un "criminal" ja que són "paraules molt fortes". Així mateix, ha defensat que ni els militants del PSOE, ni candidats com Ernest Lluch o Pedro Sánchez són criminals. "Han estat declaracions fora de mida", li ha etzibat per després afegir que només parla per excitar el seu públic i li ha recordat la seva responsabilitat com a alcaldessa.
 
D'altra banda, la cap de llista del PSC per Lleida ha aprofitat per donar un missatge d'ànim i desitjar-li "una ràpida recuperació" al cap de llista d'ERC al Congrés per Lleida, Xavier Eritja, que ha suspès durant dos dies la participació en els actes de campanya després de patir la tarda de dissabte un accident amb el cotxe a l'A-2, a Cervera, del qual va resultar ferit lleu, quan es dirigia a l'acte central dels republicans a Barcelona. "Aquesta campanya estava sent maca entre tots i volem que puguem intervenir tots els candidats tots els dies fins al darrer", ha declarat Lafuente.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat