Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El vestidor del Lleida Esportiu, amb la moral reforçada

La victòria al camp del Sant Andreu ha estat positiva per als homes d’Imanol Idiakez, encara que són conscients que s’ha de seguir treballant per estar al capdamunt de la classificació

Lleida Esportiu, Sant Andreu, futbol, Segona Divisió
Moment del partit disputat entre el Lleida Esportiu i el Sant Andreu. (Foto: Arxiu)
La moral del Lleida Esportiu és alta. Els tres punts aconseguits el passat diumenge al camp del Sant Andreu, on el conjunt blau va guanyar per 0-1, han deixat molt bones sensacions en el vestidor. Cal esmentar que els homes d’Imanol Idiakez lideren la classificació amb dinou punts, però, d'altra banda, tots són conscients que es troben a l’inici de la competició i que, per tant, no es poden cometre errades que es puguin lamentar en un futur.

“La derrota en la Copa del Rey ens va fer mal, però pel que fa a confiança estàvem bé, perquè en el partit del passat dimecres el rival no ens va superar i ens va faltar un punt de sort. No obstant això, s’ha de reconèixer que a la Lliga les sensacions no eren igual a fora que a casa”, va indicar Albístegui. Per aquesta raó, va expressar que vèncer al Sant Andreu mantenint la porteria a zero “ens reforça molt”.

Per la seva banda, Pau Bosch va remarcar que “estem agafant confiança fora de casa, una qüestió que últimament ens estava costant” i també va argumentar que mantenir la porteria sense encaixar gols és determinant: “Hem de ser sòlids en defensa, jugui qui jugui. Si seguim aquest camí de la porteria a zero, estarem a dalt, segur”.

A més, Diego Sánchez va matisar que “ens feia falta una victòria fora de casa, sobretot després de la derrota a Alcoi. Ens havíem de centrar en la Lliga. Però no ens podem confiar, hem de continuar treballant”.

Així, doncs, tots els integrants del Lleida ja estan pensant en el pròxim partit, el que disputaran davant del CE L’Hospitalet, el diumenge al Camp d’Esports. “Tot el que sigui sumar ara serà positiu, ja que no seran punts que necessitarem en un futur”, va apuntar Albístegui. En la mateixa línia es va mostrar Bosch en dir que “és molt important estar al capdamunt de la classificació. No oblidem el nostre objectiu, i hem de seguir el camí que estem marcant al Camp d’Esports”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat