Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els germans Màrquez arriben a Sepang centrats en el triomf

Marc Màrquez té com a objectiu igualar el rècord de victòries de Doohan, mentre que el seu germà Àlex té la primera possibilitat matemàtica de proclamar-se campió del món de Moto3

Marc Màrquez, motociclisme, MotoGP
Marc Màrquez, durant el Gran Premi d'Austràlia. (Foto: Repsol Media)
La gira transoceànica del Mundial de Motociclisme arriba a la seva última parada aquest cap de setmana. El Gran Premi de Malàisia, penúltima cita de l'any abans del fi de festa a València, presenta la millor oportunitat de deixar enrere el desencís australià. Marc Màrquez, a MotoGP, va sortir-ne amb les mans buides, i a Sepang comptarà amb unes condicions totalment diferents. Fa un any va protagonitzar-hi un doblet amb el seu company de l’equip Repsol Honda, Dani Pedrosa. A més, el cerverí té l’al·licient d’igualar el rècord de victòries de Doohan.


"Va ser una pena el que va passar a Austràlia, però, de totes maneres, estava provant una tàctica diferent i tinc la sort de fer-ho amb el campionat ja guanyat. Camí de Malàisia, hem estat a Jakarta per un esdeveniment d’Honda, i pilotar-hi per primera vegada ha estat una bonica experiència. El circuit de Sepang m'agrada, i l'Honda va funcionar-hi bé l'any passat. Dani Pedrosa va ser primer, i jo, segon. Trobar la millor posada a punt serà molt important, especialment en les frenades, així que haurem de treballar intensament el dissabte i el diumenge per preparar la carrera", ha expressat Marc Màrquez.

Per la seva banda, millor li van anar les coses a Àlex Màrquez a Austràlia, ja que arriba a Sepang amb la primera possibilitat matemàtica de proclamar-se campió del món de Moto3. Compta amb vint punts d'avantatge sobre el segon classificat, Jack Miller, i necessita sis punts més que el rival més directe per adjudicar-se matemàticament el títol. A quaranta-un de Márquez està el seu company, Àlex Rins, que es manté viu en la lluita pel títol i arriba a la penúltima cita de la temporada amb el record de la segona posició d'ara fa un any.

"Crec que el circuit de Sepang ens és molt favorable. L'any passat vam veure que l'Honda FTR anava molt bé allà gràcies al seu xassís. Tot l'equip intentarem treballar com anem fent aquesta temporada: donant-ho tot des del primer dia, estant molt concentrats i intentant fer-ho tan bé com sigui possible en cada entrenament. En aquesta propera cita tenim la nostra primera bola de partit, però vull pensar en la cursa més que en el campionat. Sabem que el diumenge tenim la possibilitat de ser campions, però no em vull obsessionar amb això, només vull treballar igual que vaig fent en les últimes curses i intentar quedar per davant de Jack Miller i Àlex Rins", ha indicat el petit dels germans Màrquez.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat