Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida a les escoles es consolida amb la seva quarta edició

Els nens realitzaran activitats amb els jugadors per interioritzar els valors a través de l’esport

El Lleida a les escoles, Lleida Esportiu, Montse Parra
Presentació de la iniciativa El Lleida a les escoles. (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha presentat aquest matí la quarta edició de la iniciativa El Lleida a les escoles. La nova temporada arrencarà el proper 13 de gener al col·legi Sagrada Família de Lleida amb la novetat principal que, en les visites als centres educatius de la ciutat i el territori programades fins a finals de curs, s’introduirà una part pràctica on els nens realitzaran activitats amb els jugadors i tècnics del primer equip i el filial blaus per interioritzar els valors a través de l’esport. 


El responsable de l’àrea Sports Events, Ramon Folguera, ha destacat “la consolidació del projecte” i la importància de poder fomentar entres els alumnes de 6 a 10 anys “el treball en equip, el respecte, la tolerància, el joc net, la integració, l’esforç o la responsabilitat”. Així mateix, ha subratllat com a indicador positiu “l’alta demanda” de les escoles per acollir l’activitat i ha recordat que el programa també inclou l’assistència dels escolars a un partit del conjunt lleidatà a casa i un tour pel Camp d’Esports.

Per la seva banda, la regidora de Políques a favor de l’Educació i els Esports de Lleida, Montserrat Parra, ha posat en relleu “el caràcter educatiu” i el “valor social” de la iniciativa, integrada en el programa municipal Educació a l’abast. “Aquesta proximitat del Lleida Esportiu amb les escoles genera sinèrgies i complicitats amb els alumnes i, alhora, els ajuda a conèixer el club de futbol de la ciutat”, ha manifestat.

Al seu torn, la coordinadora d’àrees del Lleida Esportiu, Montse Balaguer, ha ressaltat que per als xiquets i les xiquetes el projecte “és una forma d’estimar el club de futbol” lleidatà mitjançant l’eina dels valors. A la vegada, ha remarcat la possibilitat que ofereix la iniciativa als alumnes que hi prenen part de convertir-se en socis infantils de l’entitat, destacant “la il·lusió” dels nens davant del fet que un dels seus primers carnets sigui el del Lleida Esportiu.

Per últim, Jaume Viñes, defensa del Lleida B que ha passat per tots els conjunts de l’entitat, ha assenyalat la significació de poder ensenyar als alumnes d’educació primària els valors que, des de petits, els jugadors han après en el club de la Terra Ferma. “Els nens esperen amb entusiasme des d’uns dies abans la nostra visita i gaudeixen molt amb l’activitat”, ha recalcat el futbolista.

El curs passat el Lleida Esportiu va fomentar els valors a través de l’esport davant prop de 1.400 escolars en les onze visites que va realitzar a centres educatius tant de la capital del Segrià com de la província.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat