Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

7accents presenta: Els set del 'SE7'

Reunim els caps de llista de la demarcació de Lleida al Congrés dels Diputats per a la portada del número 3 del periòdic mensual gratuït

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del tercer número del 'SE7'.
7accents llança el tercer número del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida, que es pot adquirir gratuïtament a una cinquantena d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 3 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou els perfils dels set principals candidats al Congrés dels Diputats per la demarcació de Lleida; una sèrie d'infografies que expliquen la difícil relació entre els bancs i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca des de la seva creació el 2011; una anàlisi del cas de l'antiga Indox de Tàrrega; un reportatge sobre el futbol femení a Lleida; un viatge pels diversos emplaçaments on s'ha projectat el Museu d'Art Jaume Morera, i una entrevista a Sisco Sapena, president de Lleida.net.

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat