Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El programa Esport Blanc Escolar donarà el tret de sortida a la nova temporada el mes de gener de 2016 amb 851 escolars

L'objectiu és la promoció escolar dels esports de neu als alumnes de les comarques del Pirineu

Esport Blanc Escolar
Foto de família dels agents implicats en el programa Esport Blanc Escolar. (Foto: ACN)
El programa Esport Blanc Escolar donarà el tret de sortida a la nova campanya durant el mes de gener de 2016. Aquest any s'hi han sumat nous centres i ja arriba a la participació de 22 escoles amb 851 alumnes. L'objectiu és que el 2019 un total de 61 centres educatius de Lleida es beneficiïn d'aquest programa que té com a objectiu la promoció escolar dels esports de neu entre els alumnes de les comarques del Pirineu. En xifres representa 2.700 alumnes de tot el Pirineu català (900 de la demarcació de Lleida). D'aquest programa se'n beneficien de retruc les estacions de neu, que veuen com ja des de petits fidelitzen els seus potencials usuaris.


Aquest Pla vol impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d'hivern ajudant en la formació de la població infantil i aconseguint que tots els alumnes que viuen a les comarques pirinenques tinguin l'oportunitat d'aprendre a esquiar. El Pla contempla educar mitjançant l'esport a respectar, gaudir, conviure, estimar i conèixer les muntanyes que tenen al seu entorn.
 
La durada del curs és de vuit sessions durant el segon trimestre (tres d'esquí nòrdic, tres d'esquí alpí i dos de surf de neu). El programa s'imparteix en horari lectiu als alumnes que cursen tercer i quart de primària.
 
Aquest curs està previst que prenguin part del programa 22 escoles de 9 comarques amb un total de 851 alumnes de tot Catalunya. A la demarcació de Lleida en prendran part un total de 12 escoles de 5 comarques amb 593 alumnes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat