Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Una vintena de productors artesans de l'Alt Urgell s'uneixen per oferir un lot de Nadal amb els seus productes

Amb preus que oscil·len entre els 60 i els 120 euros, s'hi pot trobar des de pomes fins a carn, passant per formatges i herbes aromàtiques

Menja't l'Alt Urgell, productors, productes, artesans, Nadal
Una taula amb tots els productes de l'Alt Urgell que es podran trobar en els lots. (Foto: ACN)
Una vintena de productors artesans agroalimentaris i de cosmètica de l'Alt Urgell s'han unit per oferir un lot de Nadal amb els seus productes que comercialitzen sota la marca Menja't l'Alt Urgell. La iniciativa sorgeix dels mateixos productors i elaboradors per tal de promocionar els seus propis productes i vendre'ls de forma directa sense intermediaris. Els lots van dirigits tant a particulars com a empreses que els vulguin donar als seus treballadors. Josep Porté, elaborador de vedella llemosina, de Borda Andria, diu que "participen gairebé tots els artesans de l'Alt Urgell''. 


Formatges i làctics, productes de carn de vedella i aviram, pomes, cervesa, melmelades, vi, essències o sabons són alguns dels productes propis de l'Alt Urgell que es poden trobar en els lots que s'han preparat. Menja't l'Alt Urgell ofereix un lot bàsic i un altre de luxe que oscil·len entre els 60 i els 120 euros. Tot i això, els artesans han assegurat que els lots es poden personalitzar, fer canvis i adaptar-se a les necessitats.
 
Porté ha manifestat que amb els lots volen que la gent conegui els productes propis de la comarca i que es valori la qualitat dels productes que es fan al costat de casa. Els productors han explicat que ells mateixos preparen les caixes, fan la part comercial i els distribueixen. Serveixen lots a l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. Fora d'aquests territoris, cal passar a recollir-los.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat