Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Concentració a la UdL, la Diputació i la Subdelegació del Govern espanyol pels atemptats de París

Inma Manso informa que s'ha reforçat la frontera entre Lleida i França, especialment al Centre de Cooperació de Mèles

Universitat de Lleida, Rectorat, estudiantat, professorat, concentració, atemptats, París
Estudiantat, professorat i PAS s'han unit a l'acte del Rectorat. (Foto: Universitat de Lleida)
Polítics, funcionaris i representants de diversos cossos policials de l'administració general de l'Estat s'han concentrat aquest dilluns a les 12 del migdia davant de la Subdelegació del Govern espanyol a Lleida en memòria i suport a les víctimes i els seus familiars dels atemptats de París. Els presents han fet un minut de silenci per expressar el condol al poble francès, d'acord amb el disposat dissabte al matí pel Consell de Seguretat Nacional. Des de llavors les banderes de la Subdelegació onegen a mitja asta. La subdelegada Inma Manso ha explicat que, arran dels "brutals atacs", a Lleida s'ha reforçat la frontera amb França, per part de la policia espanyola i la Guàrdia Civil, especialment al Centre de Cooperació Policial de Mèles, un municipi francès del departament de l'Alta Garona.


La corporació i els treballadors de la Diputació de Lleida, una setantena de persones, també han fet un minut de silenci per mostra el seu condol i manifestar el seu rebuig als atacs terroristes.
 
Finalment, una vuitantena de persones s'ha concentrat davant de l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL), a la plaça Víctor Siurana, per tal d'expressar el condol, la solidaritat i el rebuig pels atemptats terroristes que han tingut lloc a París i que han costat la vida a més d'un centenar de persones. Convocats pel rector de la UdL, Roberto Fernández, i pel president del Consell Social, Ramon Roca, estudiantat, professorat i membres del Personal d'Administració i Serveis (PAS) han fet dos minuts de silenci en memòria de les víctimes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat