Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Cervisia atrau milers de visitants aquest cap de setmana

La cervesa, la gastronomia i la música són els pilars d’aquesta cita que se celebra a Fira de Lleida per setè any consecutiu

Cervisia, Fira de Lleida
Cervisia s'ha celebrat al pavelló 3 de Fira de Lleida. (Foto: Fecoll)
Cervisia ha atret milers de visitants aquest cap de setmana que han degustat la varietat de cerveses nacionals i d’importació. La combinació de cervesa, gastronomia i música és la línia que es pretén mantenir per l’èxit que dóna, segons l’organització. El tinent d’alcalde Rafel Peris ha felicitat la Fecoll, que és l’impulsora de la fita cervesera amb la col·laboració de Fira de Lleida, així com del Grup Mahou-San Miguel. Peris ha apuntat que les activitats de caire gastronòmic acostumen a donar bon resultat, però que a Cervisia s’hi afegeix la bona manera de fer a l'hora d’incorporar novetats i d’ampliar activitats per atraure públic.

El president de la Fecoll, Xavier Pérez, ha assegurat que les xifres registrades d’assistents i de consumicions són similars a les de l’any passat i que han tingut bona acceptació les novetats presentades en aquesta edició, tant la cervesa apta per a celíacs com les activitats sorpresa, que han animat la gent a participar per superar proves i endur-se regals de la marca Mahou-San Miguel. La dinamització de l’espai és una de les prioritats de Cervisia perquè esdevingui atractiva.
 
Aquest cap de setmana, el pavelló 3 de Fira de Lleida ha acollit les actuacions de diversos grups, com Pixie Dixie, Tremendos, Los 80 Principales, Buhos i La Vella Dixielanda. Entre els serveis oferts hi havia el restaurant, la zona de degustació, la terrassa exterior i el servei de "babyteca". A més, en aquesta setena edició s’ha exposat a l’entrada del recinte un camió històric de San Miguel.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat