Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Vi d'Arbeca i música de Meritxell Gené per a la Banqueta

Aquesta activitat vol tenir continuïtat el 2016, en la celebració del 25è aniversari de l’Associació

La Banqueta i el Vi, Meritxell Gené
Imatge de la primera jornada ecològica La Banqueta i el Vi. (Foto: La Banqueta)
Aquest dissabte l’Associació La Banqueta va organitzar la primera jornada La Banqueta i el Vi, amb la col·laboració de la cantautora Meritxell Gené, el celler Vinya els Vilars d’Arbeca i l’Ajuntament de Juneda. L’objectiu d’aquesta trobada era apropar la gent al territori i mesclar la bellesa dels paratges amb vins produïts en vinyes regades pel canal d’Urgell. Aquesta activitat vol tenir continuïtat el 2016, en la celebració del 25è aniversari de l’Associació.

Així, doncs, l’entitat ecologista, per un cop, ha deixat de banda les seves habituals jornades de manteniment o reivindicatives per organitzar un esdeveniment de caràcter festiu. Durant l’esdeveniment els responsables de l’Associació han desitjat que arribi el dia que la Banqueta estigui protegida de tal forma que es puguin dedicar exclusivament a organitzar actes d’aquesta índole. Però, de moment, creuen totalment necessàries les activitats per defensar i promoure la conservació del parc de la Banqueta.

La jornada va començar a les onze del matí amb una caminada d’uns 2 quilòmetres fins al paratge de la segona màquina. En aquest punt, la quarantena de participants en la jornada van poder gaudir d’un excel·lent maridatge entre el paisatge de la Banqueta, els vins del celler dels Vilars i la música de Meritxell Gené.

El pròxim dissabte l’Associació es tornarà a posar la granota de treball per realitzar tasques d’adequació i millorar el bosquet del racó del Marca.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat