Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Qui s'amaga darrere del número 36 del setmanari '7accents'?

Torna la secció Donem veu, que pretén difondre la tasca que duen a terme aquelles associacions que treballen per als més desafavorits

Carles Vega, estelada
Carles Vega protagonitza l'entrevista de set hores d'aquesta setmana. (Foto: Dani Martínez)
Una exhaustiva entrevista de fins a set hores amb el president del grup municipal d'ERC-Avancem a l'Ajuntament de Lleida, Carles Vega; una notícia sobre la polèmica sorgida al voltant de la retirada de les cigonyes que nien a la Catedral Nova de Lleida; les set opinions dels nostres set opinadors de la setmana; la història de l'heroïna olímpica Wilma Rudolph; una anàlisi profunda del Ponent Roots a càrrec del músic Pol Ishanda, i una contraportada protagonitzada per l'advocat de referència per a tots els particulars víctimes d'estafes bancàries Jesús María Ruiz de Arriaga són alguns dels continguts de la segona incursió de 7accents en l'àmbit de les revistes electròniques.

El setmanari 7accents ja és la primera revista electrònica interactiva de Ponent. Després del SE7, un nou diari gratuït en paper a Lleida, i de l'app Guia Segrià7accents llençava la nova etapa del setmanari 7accents, ara en format electrònic i adaptat a tot tipus de dispositius mòbils i ordinadors, la qual cosa permet al lector interactuar amb els continguts de la publicació i descarregar-la per seccions a un preu de 0,25 euros. La secció Donem veu, que pretén difondre la tasca que duen a terme aquelles associacions que treballen per als més desafavorits amb el suport de la Diputació de Lleida, protagonitza el reportatge en profunditat del número 36 de 7accents. En aquest cas li ha tocat el torn a l'associació Talma de Juneda.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat