Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El pilot cerverí Marc Màrquez formalitza la denúncia contra uns periodistes italians per insults i agressions

El jutjat de Cervera es farà càrrec de les actuacions

Marc Màrquez, DTX Barcelona, motociclisme, declaracions
Marc Márquez ha denunciat contra uns periodistes italians per insults i agressions. (Foto: Arxiu)
El pilot cerverí Marc Màrquez ha formalitzat aquest dissabte la denúncia contra uns periodistes italians per insults i agressions segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Els fets van passar aquest divendres a la tarda quan el motorista va arribar a casa seva, a Cervera, acompanyat del seu pare i el seu germà després d'entrenar-se al circuit de Rufea, a Lleida. Va ser aleshores quan es va trobar a la porta del garatge l'equip de televisió del programa Le Iene, un xou televisiu italià equivalent a Caiga quien caiga. En un comunicat emès en nom de Marc Màrquez s'afirma que els reporters "van proferir una sèrie d'insults, realitzant determinades accions humiliants i ridícules cap al pilot i, fins i tot, van arribar a empènyer i agredir els seus familiars més propers". El jutjat de Cervera es farà càrrec de les actuacions.

Segons sembla, els dos periodistes volien entregar un "trofeu" en forma de penis al pilot de Cervera. La versió que els reporters han penjat al Facebook és que van ser els Màrquez els qui els van agredir quan es disposaven a entrevistar el Marc i els van trencar les càmares.
 
Aquest dissabte a les sis s'ha organitzat a la plaça Major de Cervera un acte per llegir un manifest de suport al pilot i a favor del respecte.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat