Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC denuncia que Ros ha prorrogat cinc contractes de serveis aquest mes sense fer concurs públic

Lamenta que les pròrrogues mitjançant decrets d'alcaldia són una "pràctica habitual" del PSC

Carles Vega, Àngel Ros
El president del grup municipal ERC-Avancem, Carles Vega, conversa amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. (Foto: Arxiu)
El grup municipal d'Esquerra Republicana-Avancem a l’Ajuntament de Lleida preguntarà en el Ple de divendres per què l'alcalde Àngel Ros ha firmat cinc decrets que prorroguen contractes a empreses de jardineria, assegurances, atenció ciutadana, traducció pel servei d’acollida a persones migrades, així com el contracte d'un programa a Lleida Televisió, sense fer cap concurs públic. També s'han fet sense concurs dos ampliacions de contracte de serveis de neteja. Els republicans denuncien que fer pròrrogues de contractes mitjançant decrets d'alcaldia és una pràctica habitual del govern socialista, ja que es repeteix mes rere mes, i demanen que es facin convocatòries de concurs públic per aquests serveis.

El president del grup municipal ERC-Avancem, Carles Vega denuncia que "Ros ha pres per costum allargar els contractes amb empreses de serveis sense concurs previ" i afegeix que, "tot i que es pot fer, no és transparent ni just". Vega reclama treure a concurs aquests serveis, perquè "totes les empreses tenen dret a accedir amb igualtat de condicions a contractes municipals".
 
D’altra banda, Esquerra també preguntarà al paer en cap el motiu pel qual el passat 18 de setembre es va fer una transferència econòmica de la partida de “treballs per a d'altres empreses” a la partida “ens sense ànims de lucre” i vint dies després es va fer una operació inversa però de diferent quantitat.
 
Per últim, instarà el govern de la Paeria a ser més diligents amb les tasques administratives. ERC lamenta que s’hagi tardat més d’un any a ratificar un conveni amb la Generalitat per a l’ampliació de l’escola bressol del Secà de Sant Pere.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat