Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Restriccions de trànsit a partir de dilluns a Lleida per obres de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Ronda

La parada d'autobús de l'L3 del Mercat de Fleming es traslladarà provisionalment a Cristòfol de Boleda

mapa, carrers, trànsit, restriccions, Lleida
Mapa de les restriccions de trànsit que tindran lloc a partir del 2 de novembre. (Foto: La Paeria)
L’Ajuntament de Lleida inicia dilluns les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Ronda, una actuació que permetrà incrementar la capacitat de desguàs de la xarxa de clavegueram en cas de pluges intenses a la zona de passeig de Ronda, Doctor Fleming, Cristòfol de Boleda, carrer Segrià i carrer Segòvia, entre d'altres carrers adjacents. Com a conseqüència de les obres hi haurà restriccions de trànsit. Del 2 de novembre al 4 de desembre no es podrà efectuar cap gir a la cruïlla de passeig de Ronda i Doctor Fleming, no es podrà aparcar al passeig de Ronda entre Doctor Fleming i Cristòfol de Boleda i es traslladarà la parada d'autobús de l'L3 del Mercat de Fleming a Cristòfol de Boleda. De l'11 de gener a l'11 de març es prohibirà el trànsit de vehicles al carrer Cristòfol de Boleda, entre el carrer Segòvia i el passeig de Ronda.


Terminis d’execució i afectacions al trànsit
 
L’execució de les obres es realitzarà en dues fases diferenciades. La primera fase, que s’inicia aquest dilluns i s’allargarà fins al 4 de desembre, consistirà en la construcció del col·lector entre els carrers Doctor Fleming i Cristòfol de Boleda. La segona fase, que anirà des de mitjans de gener fins a mitjans del mes de maig, inclou la construcció del col·lector al carrer Cristòfol de Boleda i al passeig de Ronda fins al carrer Segrià. Les obres s’aturaran entre el 5 de desembre i l’11 de gener amb l’objectiu de no afectar la campanya de Nadal.
 
Primera fase
 
La primera fase consisteix en la construcció del col·lector entre els carrers Doctor Fleming i Cristòfol de Boleda, que es realitzarà fins al 4 de desembre. El punt d’inici del col·lector està situat a la illeta enjardinada de la cruïlla de Doctor Fleming amb passeig de Ronda. Per poder efectuar els treballs amb total seguretat per a l’obra, per al trànsit i per a les persones s’ocuparà la calçada corresponent als moviments de gir de Doctor Fleming i restarà un carril de circulació al passeig de Ronda.
 
Segona fase
 
La segona fase, que es durà a terme de l’11 de gener a l’11 de març, preveu la construcció del col·lector al carrer Cristòfol de Boleda i al passeig de Ronda fins al carrer Segrià. Durant el decurs d’aquesta actuació es treballarà simultàniament al passeig de Ronda, entre Cristòfol de Boleda i carrer Segrià, i al carrer Cristòfol de Boleda, entre passeig de Ronda i carrer Segòvia.
 
Obres de renovació de la xarxa de clavegueram
 
L’actuació permetrà incrementar la capacitat de desguàs de la xarxa de clavegueram en cas de pluges intenses a la zona de passeig de Ronda, Doctor Fleming, Cristòfol de Boleda i carrer Segrià. Les obres es portaran a terme en dues fases per no afectar la campanya de Nadal dels establiments comercials de la zona. Amb aquesta ampliació es vol resoldre els problemes d’evacuació d’aigua que es generen a la zona quan es registren pluges d’elevada intensitat.
 
Les obres de renovació de la xarxa de clavegueram comportaran la construcció d’un total de 330 metres de noves canonades, amb diàmetres d’entre 600 i 1000 mm. Les noves canonades, que es col·locaran entre 2 i 4 metres de profunditat, són de formigó armat amb junta elàstica, la qual cosa els aporta una gran resistència i en garanteix l’estanquitat. La inversió prevista, a càrrec de FCC Aqualia, és de 405.556,14 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat