Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Baqueira Beret arribarà aquesta temporada als 155 quilòmetres esquiables repartits en 2.166 hectàrees

L'estació ha ampliat i modernitzat el sistema de producció de neu

Baqueira Beret, esquí
L'estació d'esquí de Baqueira Beret, la temporada 2014-2015, amb els esquiadors gaudint d'una jornada d'esquí. (Foto: ACN)
L'estació d'esquí de Baqueira Beret estrenarà la temporada amb 155 quilòmetres esquiables repartits en 2.166 hectàrees, 4 quilòmetres més que la temporada anterior. Amb aquesta remodelació, Baqueira Beret passa a tenir 103 pistes abalisades i un freeride únic al sud d'Europa. Per facilitar el reconeixement de la dificultat i ajudar en l'elecció de les pistes, Baqueira Beret ha adoptat enguany la senyalització internacional, que consisteix a classificar els traçats per diamants. L'estació també ha ampliat i modernitzat el sistema de producció de neu. Aquesta temporada s'ha equipat la part baixa de la Pleta del Duc i la connexió de Bonaigua fins Peülla (Pallars) amb 18divuinous productors de neu.


Diamants en pistes

Així, en el nou mapa de pistes, traçats com Orri de Tredòs, Passarells i Gallina apareixen amb doble diamant negre i definides com de "dificultat extrema". La resta de tretze negres de l'estació apareixen amb un sol diamant negre i definides com a "pista molt difícil". Els itineraris fora-pista Lacs Clot der Os, Escornacrabes i Deth Lac de Baciver estan marcats amb dos diamants negres i fons groc. Finalment, les 39 pistes vermelles de l'estació vénen classificades amb un diamant d'aquest color i una llegenda que indica "difícil".

Tres noves màquines trepitja-pistes

Per a la preparació i manteniment òptim dels 150 quilòmetres de traçats, Baqueira Beret disposa d'un parc de quatorze màquines trepitja-pistes, tres de les quals són de nova adquisició. Totes elles estan equipades amb un sistema GPS per a un millor rendiment i una total seguretat dels conductors.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat