Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Fiscalia Anticorrupció arxiva les investigacions contra Ros

Camps recorda que no sempre les actituds poc ètiques en la gestió pública són punibles penalment

Àngel Ros, esposa, advocat, Ciutat de la Justícia,
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, arriba a la Ciutat de la Justícia amb la seva dona i el seu advocat, Francesc Sapena. (Foto: Arxiu)
El fiscal Fernando Maldonado ha comunicat aquest matí la decisió d’arxivar les investigacions obertes contra l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, per presumptes infraccions penals en entendre que no s’ha pogut demostrar cap fet delictiu. 


En aquest sentit, l'extinent d'alcalde Marta Camps ha lamentat que després de prop d’un any d’investigacions no s’hagin pogut demostrar els fets que en el seu dia va posar en coneixement de la Fiscalia per si podien ser constitutius de delicte, ja que suposaven, al seu entendre, "un ús incorrecte dels diners públics de l’Ajuntament de Lleida", especialment en tot allò referent a la condonació de deutes de la discoteca Larida, a determinades despeses protocolàries de l’àmbit d’alcaldia i al cobrament de dietes per part del paer en cap.

Malgrat això, Camps ha recordat, apel·lant a d'altres casos similars, que "no sempre es pot demostrar que fets clarament mancats d’ètica i rigor administratiu puguin ser considerat com a delictes".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat