Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida crea Moturisme, una certificació pionera a Catalunya especialitzada en turisme per a motoristes

Una setantena d'allotjaments turístics, restaurants, cafeteries i museus lleidatans ja disposen del segell acreditatiu

Ara Lleida, Diputació de Lleida, Joan Reñé, Juli Alegre, Moturisme
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, amb els responsables de la setantena d'establiments que han obtingut el certificat Moturisme Ara Lleida. (Foto: Diputació de Lleida)
La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, ha creat un nou producte anomenat Moturisme Ara Lleida que vol promocionar el turisme vinculat als motoristes. Es tracta d'un projecte pioner a Catalunya i al conjunt de l'Estat espanyol que estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica els establiments especialitzats en turisme per a motoristes. Fins ara, una setantena d'establiments d'allotjament i d'oferta complementària de la demarcació de Lleida han obtingut la certificació Moturisme Ara Lleida després d'haver superat el curs de formació i l'auditoria del seu establiment.


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha lliurat aquest dimarts el diploma i el segell acreditatius als responsables dels allotjaments turístics, restaurants, cafeteries i museus que l'han obtingut. Reñé ha agraït l'aposta i l'esforç que han fet per aconseguir aquesta nova certificació turística Moturisme Ara Lleida. "A Lleida i a Catalunya tenim referents a nivell mundial de professionals del món del motor i això fa que hi hagi molts aficionats que practiquin lleure a l'entorn de la moto", ha remarcat. Segons el president de la Diputació de Lleida, aquest projecte "consolida i obre un camí més a l'oferta turística que s'ofereix des de les comarques de Lleida tant a nivell material com a nivell immaterial i de sentiments".
 
Els aficionats a viatjar amb moto disposen a partir d'ara a la demarcació de Lleida de 40 establiments d'allotjament turístic i 28 més de restauració, cafeteries i museus que disposen de serveis a les seves instal·lacions pensats de manera específica per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat.
 
El director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, ha explicat que una forma d'arribar a aquest segment dels motoristes serà a través del web on hi haurà la relació de tots els establiments que disposen de l'acreditació i que servirà de "punta de llança per donar a conèixer el territori de les terres de Lleida i el Pirineu amb 10 noves rutes especialitzades en Moturisme". "És un projecte nou que ens obre a un mercat català, estatal i internacional que fa de Lleida una destinació singular en aquest àmbit", ha explicat.
 
Els establiments que han obtingut la certificació participaran en les diferents accions promocionals vinculades al projecte per tal de comunicar la qualitat d'aquests serveis especialitzats tant al públic estatal com a l'internacional. Entre aquestes accions promocionals disposaran de la presència del projecte a fires, insercions publicitàries en mitjans de comunicació, informació a través de les xarxes socials i cursos addicionals de formació, com també visites i contactes amb operadors turístics especialitzats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat