Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu lluirà el logotip del Consorci del Turó de la Seu Vella als pantalons

Àngel Ros i Albert Esteve signen el document en un acte celebrat a la Seu Vella

Lleida Esportiu, Seu Vella
El Lleida Esportiu lluirà el logotip a la part posterior dels pantalons de l’equipació oficial. (Foto: Lleida Esportiu)
L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Turó de la Seu Vella, Àngel Ros, i el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, han signat avui dimarts aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues entitats, per tal d’impulsar, dintre del marc de relacions existents, la imatge de la Seu Vella a través del club de futbol representatiu de la ciutat. En l’acte, celebrat a la Canonja de la Seu Vella, també hi ha estat present el director del Consorci, Pep Tort.


Amb l’acord, el Lleida Esportiu lluirà el logotip a la part posterior dels pantalons de l’equipació oficial i, a més, també l’inclourà retolat a l’autocar de l’equip. Alhora, el document preveu que la Seu Vella segueixi acollint l’assemblea informativa anual del Lleida Esportiu i que el conjunt monumental pugui esdevenir l’escenari de diverses col·laboracions, com ara la foto de plantilla que ja hi va realitzar el bloc lleidatà per aquesta temporada, a l’agost.


L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que representa “un orgull” per a la ciutat la posada en marxa d’aquesta aliança, ja que el Lleida Esportiu, a partir d’ara, ha exposat, “difondrà encara amb més força el símbol de tots els lleidatans i lleidatanes, la Seu Vella, tant en els partits a casa com, sobretot, allí on anirà”. A la vegada, el paer en cap ha volgut “agrair” al president del club blau, Albert Esteve, “la voluntat de treball” mostrada des de fa uns anys per divulgar i la imatge de la Seu Vella. 


Al seu torn, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, recordant que la Seu Vella ha estat històricament l’emblema de l’escut de l’entitat, ha manifestat que aquest agermanament “és el millor exemple de com ha de funcionar la ciutat i el territori per aconseguir tots junts allò que volem”. “Estem oberts a contribuir amb el que faci falta”, ha assegurat, fent explícit, per últim, el suport del club perquè el conjunt monumental del turó pugui ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. 


Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat