Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Ajuntament de Lleida se solidaritza amb el Dia del Càncer de Mama

La façana de la Paeria s’ha il·luminat de color rosa aquest dilluns

La Paeria, Ajuntament de Lleida, Dia del Càncer de Mama
La façana de la Paeria s'ha il·luminat de color rosa per commemorar el Dia contra el Càncer de Mama. (Foto: Hermínia Sirvent)
L’Ajuntament de Lleida se solidaritza amb el Dia del Càncer de Mama sumant-se un any més a la celebració d’aquest dia il·luminant de color rosa la façana de la Paeria.


La regidora delegada de les Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, juntament amb voluntaris de l’Associació Contra el Càncer (AECC), membres de la junta provincial i membres d'ADIMA han assistit a l'encesa de la façana.
 
La Paeria treballa conjuntament amb l’Hospital Arnau de Vilanova en el programa Activa’t contra el càncer de mama, adreçat a noies i dones que pateixen la malaltia i que reben quimioteràpia. L’Ajuntament de Lleida posa a disposició de l’Arnau de Vilanova les instal·lacions del pavelló Onze de Setembre de forma gratuïta i un monitor perquè les dones afectades per la malaltia puguin realitzar l’exercici preceptiu segons els períodes de tractament en què es troben. Aquesta activitat s’emmarca en el programa Esport i Salut de la regidoria d’Esports que també tracta la millora de la qualitat de vida, per mitjà de l’esport, de persones afectades per diferents malalties com la fibromiàlgia, l’Alzheimer, la paràlisi cerebral i el càncer de mama.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat