Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

'Venki' veu la llum

L'ambiciós projecte audiovisual de producció lleidatana combinarà imatge i música en directe aquest diumenge al Cafè del Teatre

Venki, pel·lícula
Cartell promocional de la pel·lícula.
Venki significa 'superació' en esperanto. I superació és justament el que ha necessitat el lleidatà Miquel Abella per desenvolupar un projecte que uneix diferents branques artístiques i que veurà la llum aquest diumenge a les 20.30 hores al Cafè del Teatre de Lleida en el marc de les sessions prèvies del festival Som Cinema.


Thomas és un jove pintor que busca quelcom que el pugui fer feliç, és aleshores quan coneix una noia que li aporta tot el que necessita, fins que la seva vida es veu truncada per un accident de trànsit en què ella mor. Aquest és l'argument de Venki, un projecte audiovisual innovador que cohesiona principalment tres arts: el cinema, la música i la narrativa. La música en directe i la imatge van totalment sincronitzades en aquesta pel·lícula sense diàlegs la música de la qual serà representada en viu. 

Miquel Abella n'és el director, mentre que José Mellinas, Azahara Moyano i Marc Rocamora n'interpreten els protagonistes. També Miquel Abella encapçala els músics que posaran la banda sonora a la pel·lícula al Cafè del Teatre acompanyat per Marc Magrí, Javi Gaballera i Pol Alonso.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat