Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Vega: "Els despatxos dels grups polítics han deixat de ser llocs segurs per culpa de l'estil barroer de Ros"

El portaveu d'ERC-Avancem denuncia que s'hagi entrat al despatx dels republicans per retirar l'estelada sense el seu consentiment

Carles Vega, Àngel Ros
Vega i Ros, en el darrer Ple municipal. (Foto: Nació Digital)
El portaveu del grup municipal d'ERC-Avancem s'ha llevat aquest matí amb la notícia que l'estelada penjada a la finestra del seu despatx a l'Ajuntament de Lleida havia estat retirada. "El meu fill m'ha dit que ho havia llegit a 7accents, però jo no en sabia res", explica Vega, que critica l'"estil barroer" de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, "que ha manat entrar al despatx d'un grup polític per retirar un objecte personal, ja que aquella estelada és meva". Segons el portaveu d'ERC-Avancem, només les persones encarregades de la neteja dels despatxos tenen les claus per entrar-hi, "però per fer altres tipus de neteges ens han de demanar permís". "Trobo del tot inaceptable que s’hagi entrat sense previ avís ni tampoc una notificació posterior al respecte i que me n'hagi hagut d'assabentar per vosaltres diu molt poc de l'estil del senyor Ros", argumenta el republicà.


D'aquesta manera, Carles Vega ha avisat que "els despatxos dels grups polítics han deixat de ser llocs segurs i haurem de tenir molt de compte amb la informació que hi guardem". En aquest sentit, Vega ha preguntat directament a Ros via Twitter si també ha regirat els papers del despatx sense el seu permís.
 
"El procediment correcte hauria estat que l'alcalde m'hagués dit que si jo no la treia entraria al meu despatx a fer-ho ell. Fins a cert punt això hauria estat més lògic, però tot plegat forma part d'aquest pacte entre PSC i Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida contra la llibertat d'expressió i les llibertats polítiques del grups municipals", ha reblat Vega, que també ha ironitzat sobre el tema: "És com si jo entrés al despatx de Ros amb un cafè a les mans i me'l prengués tranquil·lament posant els peus damunt de la seva taula".

Carles Vega també ha tingut paraules per a Ángeles Ribes, portaveu de Ciutadans: "Sorprèn que l’objectiu polític d'aquesta senyora sigui que hi hagi una façana impol·luta a la Paeria, quan el que hauria de fer es posar més èmfasi en la transparència d'aquest Ajuntament, que no és que s'hi hagi lluït gaire darrerament".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat