Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros retira l'estelada que havia penjat ERC a la façana de la Paeria a petició de Ciutadans

L'acció del grup municipal presidit per Carles Vega era la resposta dels republicans a la celebració del 12-O

Ajuntament de Lleida, La Paeria, estelada
L'abans i el després de la façana de l'Ajuntament de Lleida.
Després que el grup municipal d'ERC-Avancem celebrés aquest divendres el 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, penjant una estelada a la finestra del seu despatx de l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, portaveu de Ciutadans a la Paeria, instava l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, a retirar immediatament aquest símbol independentista de la façana del consistori. Aquest diumenge al matí, tal com es pot veure en la doble imatge que il·lustra la notícia, l'estelada ha desaparegut de la finestra de l'oficina d'Esquerra.


D'aquesta manera, Ribes ha volgut agrair a Ros les gestions realitzades per retirar l'estelada. "Aquesta façana és de tots i, per tant, ningú no té dret a apropiar-se-la, com van fer Carles Vega i companyia", ha assegurat aquest matí la portaveu de Ciutadans. Tanmateix, Ribes s'ha mostrat contundent a l'hora de censurar l'acció d'ERC-Avancem: "Si volen tenir el seu despatx com l'habitació d'un adolescent és el seu problema, però la façana de la Paeria, institució que representa els ciutadans de tot Lleida, no s'ha d'usar per satisfer la puerilitat separatista".

Cal recordar que entre Ciutadans i PSC existeix un pacte de govern que permet a Ros mantenir alguns dels seus privilegis a canvi de satisfer les demandes del grup presidit per Ribes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat