Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Deu anys de Lexu's

Regalem dues entrades dobles per als concerts d'aniversari de la banda que tindran lloc el 18 i 19 d’octubre a l'estudi de Manu Guix a Barcelona

Lexu's,concert,directe
Lexu's, en directe aquest cap de setmana a l'Estudi Medusa de Barcelona. (Foto: Javi Enjuanes)
El grup targarí Lexu's fa deu anys de trajectòria aquest 2014, i al llarg dels darrers mesos està celebrant diversos actes per commemorar aquesta efemèride. Tota aquesta activitat culmina ara en dos moments molt especials: una festa d’aniversari en forma de concerts únics que tindran lloc aquest cap de setmana i la posterior publicació d’un disc recopilatori amb els millors temes de la seva trajectòria.


La gran festa d’aniversari tindrà lloc els dies 18 i 19 d’octubre i serà en forma de concerts especials i irrepetibles. El grup farà aquestes actuacions dins mateix de l’estudi on està enregistrant aquest nou treball discogràfic: els Estudis Medusa de Barcelona, propietat de Manu Guix i Roger Rodés.

De moment, el grup ha obert dues sessions d’aforament molt reduït per afavorir que els concerts siguin pròxims i que tot el públic pugui estar al costat del grup. El dissabte 18 s’ha programat una sessió a les 20 hores, i el diumenge, a les 19. Si se superen les expectatives i hi ha més demanda, el grup obrirà més sessions els mateixos dies.

En aquests concerts, el públic serà el primer en escoltar com sonen les cançons del nou disc recopilatori que està enregistrant. A més, la banda vol que els assistents visquin una veritable experiència i ha preparat diverses sorpreses i celebracions en el marc d’aquesta festa. Per exemple, durant els concerts els serveis audiovisuals de 7accents enregistraran les imatges del primer videoclip del nou àlbum.

7accents regala dues entrades dobles

Aquest dissabte, a través del Twitter de 7accents, obsequiarem els nostres lectors amb dues entrades dobles per al concert del diumenge. I és que al llarg del dissabte anunciarem que regalem aquestes invitacions a les dues primeres persones que aportin diners a la campanya de micromecenatge de 7accents. D'aquesta manera, només qui romangui atent a @7accents i sigui més ràpid a l'hora de "sumar" una quantitat mínima de 10 euros (i màxima de 1.000) a totSuma aconseguirà aquestes invitacions per al concert de Lexu's que tindrà lloc el diumenge 19 d'octubre a les set de la tarda.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat