Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida porta a terme 25 inspeccions d'activitats comercials al Centre Històric durant aquest any

Decretada la suspensió cautelar immediata d'un comerç de productes d'alimentació ubicat al número 15 del carrer Múrcia

Centre Històric, carrer Múrcia
Decretada la suspensió cautelar immediata d'un comerç de productes d'alimentació ubicat al número 15 del carrer Múrcia. (Font: Google Maps)
L'Ajuntament de Lleida ha realitzat 25 inspeccions a establiments comercials del Centre Històric en el que portem d'any amb l'objectiu de garantir la seguretat i el rigor en totes les activitats econòmiques que es realitzen a la ciutat. La major part de les deficiències detectades són relatives a prevenció d'incendis, modificacions respecte de les autoritzacions i condicions higienicosanitàries. En el cas de l'establiment comercial del número 15 del carrer Múrcia, les irregularitats estan relacionades amb la normativa de protecció contra incendis, que afectava la seguretat de les persones, i d'altres deficiències en les condicions higienicosanitàries.


La suspensió cautelar immediata de l'activitat del comerç de productes d'alimentació del número 15 del carrer Múrcia es mantindrà fins que totes les deficiències detectades hagin estat degudament corregides. Els interessats tenen un termini de deu dies per formular al·legacions.
 
Les inspeccions a comerços s'emmarquen en el Pla Horitzó 2018 -el pla estratègic per a l'actual legislatura municipal-, que preveu incrementar encara més el nombre d'actuacions que es porten a terme als comerços dels diferents barris de la capital del Segrià. Entre els anys 2010 i 2014, l'Ajuntament de Lleida ha dut a terme un total de 131 inspeccions d'activitats comercials al Centre Històric.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat