Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Subvenció de 50.000 euros per finançar la nova canonada d'aigua de boca de Tàrrega

El projecte garantirà el subministrament a la població mentre durin les reparacions de filtracions al canal d'Urgell, des d'on es capta habitualment l'aigua

canonada, instal·lació, aigua, Tàrrega
Instal·lació de la nova canonada a Tàrrega, aquest passat estiu. (Foto: ACN)
L'Ajuntament de Tàrrega ha rebut una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de Lleida destinada a les obres d'instal·lació de la nova canonada que connectarà la planta potabilitzadora amb la xarxa de la Comunitat de Regants de l'Alt Urgell (Canalet). El projecte, amb un cost de 60.478 euros, garantirà el subministrament a la població mentre durin les reparacions de filtracions al canal d'Urgell, des d'on Tàrrega capta habitualment l'aigua. La nova conducció, instal·lada al subsòl i amb una longitud de 440 metres, connectarà la bassa de la potabilitzadora de Tàrrega amb la Masia Tàsies, on es capta aigua del Canalet provinent de la bassa d'Altet, dins del sistema Segarra-Garrigues.


Les obres ja han finalitzat i la infraestructura es posarà en marxa tan bon punt s'iniciïn les reparacions al canal d'Urgell. Tàrrega incorporarà la subvenció al pressupost municipal mitjançant una modificació que s'aprovarà en Ple aquest dijous al vespre.
 
Restaurar la teulada de la nau 18 de Cal Trepat
 
Dins de la mateixa modificació de pressupost, el Ple acordarà destinar uns altres 50.000 euros per restaurar la teulada de la nau 18 de Cal Trepat, complex d'usos museístics i de promoció empresarial. Els treballs complementaran la rehabilitació de la nau contigua 19, la qual albergarà l'ampliació del viver teatral. Pel que fa a la nau 19, amb una inversió de 400.410 euros, les tasques marxen a bon ritme després que s'iniciessin el passat juliol.
 
La reforma de l'espai, de 400 metres quadrats de superfície, permetrà allotjar sis mòduls que s'integraran al Centre d'Empreses Innovadores (CEI). El projecte se centra en la consolidació de l'estructura i el reforç de la fonamentació de l'immoble. Un 50% del cost se sufraga mitjançant ajuts del FEDER europeu mentre que la resta l'assumeix el consistori targarí (25%) i la Diputació de Lleida (25%).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat