Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Marxa de Torxes "desvia" el públic de l’estrena de 'L’Endemà’

La pel·lícula, dirigida a aquelles persones que tenen dubtes sobre si votaran, va comptar amb la presència de la seva directora, Isona Passola

Isona Passola,Eva Espejo,L'Endemà,Teatre Principal
La directora Isona Passola i l'actriu lleidatana Eva Espejo, a la presentació de 'L'Endemà' al Teatre Principal. (Foto: Ares Valdés)
El públic assistent al Teatre Principal que no es va voler perdre l’estrena de la pel·lícula L’Endemà va compartir vetllada amb la seva directora i guionista, Isona Passola. La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català va elogiar els grans actors que l’han acompanyat durant aquesta travessia, en especial la lleidatana Eva Espejo, protagonista de la història, durant la introducció que va realitzar abans de la projecció del film. Un cop acabada l’estrena, a la qual la directora no es va voler quedar, els assistents van poder intercanviar opinions i preguntes amb Passola. 


Tot i l'entusiasme dels assistents, Passola es va mostrar disgustada pel poc públic que va reunir l’estrena, ja que la majoria de gent es trobava a la Marxa de Torxes. Passola va deixar anar frases com “si ho arribo a saber, no vinc”.
 
Presentat com un acte més de la Diada de Catalunya, la pel·lícula L’Endemà aborda preguntes com "Què passaria si Catalunya fos independent?", "Sabeu que el nostre territori pot produir més energia de la que necessitem?" o "Sabeu que la nostra proposta educativa pot facilitar l’ascensió social molt millor que a França o el Regne Unit?". Passola va descriure la pel·lícula com una etapa de construcció per fer propostes. "L’Endemà és un llibre blanc del que podria ser Catalunya”, va explicar la directora. I va afegir que “en comptes de polítics, hi hauria d’haver persones com aquests actors, que ho han fet molt bé”. La pel·lícula s’ha rodat al Delta de l’Ebre, Ripoll i Lleida, concretament a un restaurant de Pardinyes.
 
Dirigida a totes aquelles persones que tenen nombrosos dubtes sobre la independència, el film s’ha realitzat gràcies a l’aportació dels 8.163 mecenes que van decidir finançar el projecte, convertint-la així en una de les campanyes de crowdfunfing més exitoses de la història, amb més de 300.000 euros recaptats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat