Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els treballadors de l'Ajuntament de Lleida recuperaran una quarta part de la paga extra del desembre de 2012 congelada per l'Estat

La Paeria s'acull al Reial Decret que ho autoritza i retornarà el 26,23% de la paga abans del 15 d'octubre

Ajuntament de Lleida,La Paeria,regidors,cartipàs
La Paeria podrà abonar la meitat restant de la paga extra si s'aprova en el pressupost municipal. (Foto: Arxiu)
L'Ajuntament de Lleida s'acollirà al Reial Decret Llei 10/2015 de l'11 de setembre que preveu que cada administració pública podrà aprovar la recuperació de part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012. La Paeria ha decidit acollir-se a aquesta opció, com ja va fer amb anterioritat el mes de febrer, quan es va aprovar la publicació al BOE el retorn d'una primera part. Així, l'Ajuntament de Lleida abonarà abans del 15 d'octubre als seus treballadors la part proporcional corresponent a la paga extra de desembre de 2012, equivalent al 26,23% de l'import deixat de percebre, i podrà abonar la meitat restant si s'aprova en la Llei de pressupostos i en el pressupost municipal.


Pel que fa als dies d'assumptes personals, el mateix Reial Decret Llei modifica l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) i estableix un sisè dia d'assumptes personals per aquest 2015, passant de cinc a sis dies. A més, disposa que cada administració podrà establir dies addicionals d'assumptes personals i quatre dies addicionals de vacances en funció dels triennis d'antiguitat. En relació amb aquesta ampliació, l'Ajuntament de Lleida està treballant la instrucció, que en breu publicarà, sobre el nombre de dies addicionals i el calendari de gaudiment d'aquests.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat