Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La presentació de l’’app’ Guia Segrià i el periòdic 'SE7' es converteix en un cant a la llibertat informativa

Un debat improvisat sobre l'objectivitat dels mitjans de comunicació marca la jornada organitzada per 7accents en el marc de la Fira de Sant Miquel

Luis Ángel Pérez de la Pinta, Judit Gómez, Gerard Martínez, 7accents, SE7, Guia Segrià, Fira de Sant Miquel
Luis Ángel Pérez de la Pinta, Judit Gómez i Gerard Martínez, director de comunicació, responsable de màrqueting i director de 7accents respectivament. (Foto: Ares Valdés)
Una cinquantena de persones han assistit aquest diumenge a la jornada organitzada per 7accents en el marc de la Fira de Sant Miquel. Roman Girón, director comercial de l’empresa desenvolupadora d’aplicacions mòbils XMitech, ha explicat les prestacions de l’app Guia Segrià, l’objectiu de la qual és difondre el contingut diari de www.7accents.cat a través d’smartphones i tablets, oferir un espai als municipis del Segrià i permetre a les empreses de la comarca promocionar-se i vendre el seus productes via on line. D’altra banda, Gerard Martínez i Luis Ángel Pérez de la Pinta, director i director de comunicació de 7accents respectivament, han presentat el primer número del periòdic gratuït SE7 i els serveis audiovisuals i de comunicació que ofereix l'empresa.


Els conductors de la jornada han cedit la paraula als espectadors, que han opinat sobre la manca de llibertat i pluralisme en l'àmbit de la premsa que existeix a Lleida i a l'Estat espanyol en general. En aquest sentit, cal destacar l'absència dels màxims dirigents de la Paeria, la Diputació de Lleida i la Delegació de la Generalitat, que també s'han negat a passar per davant de l'estand de 7accents ubicat a la Fira de Sant Miquel durant tot el cap de setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat