Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP denuncia inseguretat i venda de drogues al barri de la Universitat de Lleida

Els veïns reclamen més presència policial a la cruïlla dels carrers Maragall, Joan Baiget i Ciutat de Fraga

PP,Universitat de Lleida,reunió
Reunió d'aquest matí entre el PP de Lleida i l'Associació de Veïns de la Universitat. (Foto: PP)
El regidor i portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella, ha denunciat avui la greu situació d’inseguretat i incivisme que viu el barri de la Universitat, concretament la zona compresa per la cruïlla dels carrers Maragall, Joan Baiget i Ciutat de Fraga.


Vilella, que s’ha reunit amb els veïns, ha escoltat de primera mà les seves queixes sobre la difícil situació de convivència que hi ha al barri, “on els mateixos veïns denuncien la venda de drogues en ple carrer”.

“Els veïns estan atemorits i reclamen la instal·lació de càmeres de videovigilància al barri”, ha manifestat Vilella, que ha  lamentat que “l’equip de govern de la Paeria desatengui les reiterades queixes d’aquests veïns, que fa més de dos anys que reclamen més seguretat a la zona”.

El regidor i portaveu popular ha explicat que a la falta de seguretat s’han d’afegir actituds incíviques que dificulten la convivència. En aquest sentit, Vilella ha manifestat que des del grup municipal del Partit Popular es presentarà en la propera Comissió de Seguretat, Civisme i Règim Interior una proposta perquè s’incrementi la presència policial de la Guàrdia Urbana i dels Mossos al barri, especialment a les zones més conflictives, i també per reclamar a la Paeria que estudiï la necessitat d’instal·lar càmeres de videovigilància “com una eina preventiva i dissuasòria de les actituds incíviques que es produeixen en aquesta zona del barri de la Universitat i per evitar la venda de substàncies estupefaents en ple carrer i a plena llum del dia”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat