Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Juneda comença els preparatius per construir un centre per a joves amb discapacitat i trastorns de conducta

L'equipament tindrà una capacitat de vint places amb cinc habitacions dobles i deu d'individuals

discapacitats,Juneda InCursió,Juneda
Taller impartit pel projecte Juneda InCursió Social, que s'ha celebrat a Juneda aquest estiu. (Foto:Juneda InCursió)
Juneda ha fet els primers passos per iniciar la construcció d'un centre de salut infantil i juvenil per a persones amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE Garrigues) a Juneda, gràcies a la Diputació de Lleida, que ha aprovat la licitació d’aquest equipament amb una inversió d’1.073.340 euros per a la construcció de la primera fase.


El projecte contempla la construcció d’un edifici de dues plantes, una semisoterrada i una baixa, en una parcel·la de 752 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda. No obstant això, l’execució i funcionament del nou centre es farà en dues fases.
 
La primera fase s’iniciarà a partir d’ara amb la licitació del projecte i inclourà l’execució dels fonaments, l’estructura, la coberta, els tancaments exteriors, els accessos, la distribució interior de les habitacions, la sala de treball, el menjador, la sala d’estar, la cuina, els serveis generals, la zona d’administració, la bugaderia, els vestidors i part de les instal·lacions.
 
L’obra es completarà amb una segona fase, que compta amb un pressupost de 250.000 euros, que inclourà la resta de la distribució de la zona d’habitacions i l’acabament de la zona d’administració i de la planta soterrani.
 
L’execució en dues fases respon a la necessitat de posar en funcionament el centre de forma parcial amb onze residents i part del personal necessari. Malgrat tot, l’equipament tindrà una capacitat total de vint places (cinc habitacions dobles i deu d’individuals).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat