Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àlex Màrquez renova el conveni d’ambaixador de Lleida

El paer en cap ha destacat els valors esportius, educatius i solidaris que trameten el pilot de Cervera i el seu germà Marc

Àlex Màrquez. Àngel Ros, Montse Parra, ambaixador
Àlex Màrquez ha renovat el conveni d’ambaixador de Lleida. (Foto: Hermínia Sirvent)
El pilot de motociclisme de les terres de Lleida, Àlex Màrquez, ha renovat el conveni d’ambaixador de la ciutat i lluirà el logotip “Lleida Marxa” a la samarreta arreu del món. El paer en cap, Àngel Ros, i Àlex Màrquez han signat el conveni, que s’emmarca dins del programa Lleida Esport & Emotion de Turisme de Lleida i que té com a objectiu la promoció de la ciutat a través de l’esport i la captació d’esdeveniments esportius i professionals. L’alcalde Ros ha destacat que l’Àlex és un dels esportistes d’elit lleidatans, com Saúl Craviotto, lsidre Esteve o Carles Pigem, que contribueixen a la difusió de Lleida allà on van i que fan que la seva presència s’identifiqui amb la ciutat.

L’alcalde ha afirmat que els valors esportius que tramet s’afegeixen als educatius i solidaris, mostrant sempre afecte i il·lusió al seu voltant. Ros ha agraït la voluntat de seguir col·laborant i li ha desitjat sort, també al seu germà, per al que queda de temporada en el mundial de motociclisme. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha posat en relleu l’estreta comunicació que els Màrquez i l’esport d’elit mantenen amb els esportistes que comencen i segueixen les seves passes, per la qual cosa les institucions també han de reconèixer el treball que fan al respecte d'això.

Àlex Màrquez ha agraït la rebuda i la confiança mostrada per la Paeria i s’ha compromès a exportar el nom de Lleida. Ha comentat que passen moltes hores al circuit de Rufea fent el que els agrada i que confia poder-ho fer molts anys. D'altra banda, el pilot cerverí ha comentat que un dels reptes que s'ha marcat és fer un podi abans d’acabar la temporada després d’haver remuntat un inici complicat. En la pròxima cursa, a Alcañiz, espera que, amb el suport de l’afició, pugui obtenir un bon resultat. Màrquez és campió del món de Moto3 (2014) i enguany ha fet el salt a Moto2.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat