Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida promociona l'oferta enoturística de les comarques lleidatanes en la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Conjuntament amb la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre

Mostra de Vins i Caves de Catalunya
La 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015 que s'ha inaugurat aquest dissabte a la plaça Lluís Companys de Barcelona. (Foto: @EmpordaWine)
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i conjuntament amb la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre, promociona l'oferta d'enoturisme de les comarques lleidatanes en la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015 que s'ha inaugurat aquest dissabte a la plaça Lluís Companys de Barcelona coincidint amb les Festes de la Mercè. La mostra, que es podrà visitar fins al dijous 24 de setembre, compta amb la participació directa de cinc cellers de la DO Costers del Segre i de dues formatgeries de les comarques de Lleida.


Amb aquesta nova acció promocional, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida vol potenciar i promocionar encara més tota l'oferta turística i enogastronòmica vinculada a la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i de les empreses que la integren. Cal recordar que el Patronat de Turisme forma part de la Ruta del Vi de Lleida des de l'any 2011 i també és membre de la Taula d'Enoturisme de Catalunya.
 
La 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya disposa de 81 cellers de les 12 denominacions d'origen de Catalunya i es preveu que la visitin unes 150.000 persones durant els 6 dies que durarà. La mostra també inclou 18 estands d'alimentació amb l'objectiu de poder maridar els vins amb aliments de proximitat.
 
Per les comarques lleidatanes hi participen de manera directa els cellers Castell del Remei; Cérvoles Celler; Clos Pons; Mas Blanch i Jové, i Raimat. Els cellers Raimat i Clos Pons faran dues presentacions amb un tast de vins dins de la mostra. Aquest diumenge hi haurà un tast de vins de Terra de Garnatxa en el qual també hi participarà el celler lleidatà La Gravera.
 
Pel que fa a l'apartat d'alimentació, també hi són presents les formatgeries Camps del Palau d'Anglesola i Tros de Sort, totes dues de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatges Artesans (Acrefa).
 
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa en la Mostra amb un taulell compartit amb la Ruta del Vi de Lleida dins de l'espai de l'Agència Catalana de Turisme, des d'on s'informa i es facilitaren els fullets informatius sobre els paquets turístics estructurats que disposen d'oferta d'enoturisme en el conjunt de les comarques del Pirineu i les terres de Lleida. Per la seva banda, la Ruta del Vi de Lleida donarà a conèixer la mateixa ruta i els establiments associats i promocionarà la Festa del Vi de Lleida, que se celebrarà els dies 24 i 25 d'octubre a la ciutat de Lleida. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat