Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'hora del 'SE7'

7accents estrena avui un periòdic mensual gratuït de quaranta pàgines amb una tirada de 15.000 exemplars que es pot adquirir gratuïtament a diversos establiments de les comarques de Lleida

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del primer número del 'SE7'.
7accents llança un periòdic mensual gratuït a les comarques de Lleida. Es diu SE7 i es pot adquirir gratuïtament a diversos establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 1 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. Tot i que la publicació apareixerà a finals de cada mes, el primer número s'ha publicat amb antelació, una setmana abans de les eleccions al Parlament de Catalunya i de la la Fira Agrària de Sant Miquel, a causa del moment històric que viu Catalunya. Justament, la presentació oficial tindrà lloc el diumenge 27 de setembre, jornada electoral, en el marc de la Fira.

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat