Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Setge a Ros

L'alcalde de Lleida haurà de declarar el proper 1 d'octubre davant d'Anticorrupció per presumptes irregularitats

entrevista, Àngel Ros, càmera, 7accents
Àngel Ros, focus d'atenció d'Anticorrupció. (Foto: Arxiu)
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, declararà el proper 1 d'octubre davant del fiscal anticorrupció Fernando Maldonado a Barcelona, segons han confirmat fonts judicials després de la publicació d'aquesta informació ahir al diari El País i després que el mateix Ros, a posteriori, assegurés a Segre que la declaració es produirà a ''petició pròpia''. L'alcalde haurà de declarar sobre l'afer de la pròrroga de la concessió de la discoteca Larida l'estiu de 2014, una de les actuacions que està investigant Anticorrupció. En aquest sentit, les mateixes fonts han confirmat que la investigació s'ha prorrogat sis mesos, de manera que els resultats no veuran la llum fins al març i no aquesta tardor, tal com estava previst.


Alguns tècnics de la Paeria ja han prestat declaració sobre l'afer de les denúncies per la gestió municipal que va presentar l'extinent d'alcalde Marta Camps el passat mes d'abril. Camps denuncia tracte de favor als empresaris de la discoteca Larida per la condonació d'un deute de 300.000 euros amb el consistori, així com el cobrament indegut de dietes i complements per part de Ros. 

Un altra de les qüestions que s'investiguen és si l'alcalde de Lleida va cobrar dietes al mateix temps de l'Ajuntament i del Parlament quan era diputat. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat