Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Acord entre Ibis Hotels i Fira de Lleida per a la promoció dels salons i les fires de la capital del Segrià

La cadena hotelera difondrà els esdeveniments que tinguin lloc al recinte firal lleidatà i oferirà condicions avantatjoses a expositors i visitants

Expo Tren,cues,Fira de Lleida,
La cadena hotelera oferirà condicions avantatjoses als visitants de Fira de Sant Miquel. (Foto: Arxiu)
Fira de Lleida i Accor Hotels (Ibis Hotels, Ibis Budget i Ibis Styles) signen aquest dimecres un conveni de col·laboració destinat a promocionar les fires i els salons lleidatans. L'acord estableix que Accor Hotels es convertirà en patrocinador de Fira de Lleida, oferirà condicions avantatjoses a expositors i visitants i donarà a conèixer els salons que es facin a la ciutat de Lleida. La institució firal, per la seva banda, comunicarà a expositors i visitants l'oferta hotelera per a cada fira, farà difusió d'Ibis Hotels en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i les xarxes socials de Fira de Lleida i col·locarà el logotip d'Ibis Hoteles a l'entrada del recinte firal.


El director d'Accor Hotels a Lleida, Carlos Folgado, considera interessant la signatura del conveni entre ambdues parts si tenim en compte que Fira de Lleida "és una de les entitats que més visitants aporta a la ciutat, atès l'elevat nombre de certàmens firals que organitza i acull durant l'any". La signatura de l'acord anirà a càrrec del mateix Folgado i del president de Fira de Lleida i alcalde de Lleida Àngel Ros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat