Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El creixement del Lleida Llista Blava es fa palès en la presentació dels seus equips

El club de la capital del Segrià creix fins a un 20% en les categories de la base

Lleida Llista Blava,hoquei,ICG Software Lleida
Tots els equips del Lleida Llista Blava, durant la presentació. (Foto: Imma González)
El CE Lleida Llista va presentar ahir al Pavelló de la Bordeta (l’Onze de Setembre no estava en les condicions idònies) tots els seus equips, des de les categories de la base fins al grup que juga a l'OK Lliga, l’ICG Software Lleida. Al llarg de l’acte es va demostrar que el club està patint un creixement important, sobretot en els conjunts dels més petits, la qual cosa enorgulleix la seva junta directiva. “Estem molt contents, perquè aquest any hem començat amb més nens”, va manifestar el president de l’entitat lleidatana, Enric Duch.

En aquest sentit, el màxim dirigent va explicar que el grup de nens d'entre tres i cinc anys s’ha vist ampliat de manera considerable, “i això no deixa de ser un reflex de la bona tasca que s’ha realitzat en la promoció de l’hoquei. De fet, molts pares ens diuen que el seu nen es vol apuntar, i ells no sabien ni que existia. Per al nostre esport, això és el millor que hi ha”, va matisar. Cal indicar que la base s’ha incrementat en un 20%, i, “calculant que tenim uns cent nens, això és molt”.

El president va insistir que aquest creixement tan evident no és fruit d’un dia, sinó que es deu a la unió que existeix entre les diferents parts del club, així com al treball que està fent tothom, sense oblidar la seva presència a la Copa del Rei i a la CERS. “Estem vivint un moment dolç a Lleida i ho hem d’aprofitar animant més nens”; per aquesta raó, Duch va expressar que el Lleida Llista Blava “no té límits”.

Respecte del primer equip, l’ICG Software Lleida, Enric Duch va explicar que la directiva està molt contenta del treball que han fet els homes d’Albert Folguera durant la pretemporada, “malgrat les circumstàncies adverses que s’han succeït, com la lesió de Lluís Rodero. Els jugadors que s’han quedat han respost molt bé”. Tot i això, va advertir que “estem molts verds, però ens queden uns deu dies per posar-nos a to. Crec que arribarem perfectes a l'inici de temporada”. Els lleidatans començaran la competició el proper 20 de setembre, a les 20.00 hores, a la pista del CP Voltregà.

Finalment, el Lleida Llista Blava va acceptar el repte de la #fruitadelleidachange que li va llençar Saúl Craviotto i va nominar l’Associació Lleidatana i l'Handbol Pardinyes. A més, els aficionats presents van poder gaudir del Torneig Triangular Ciutat de Lleida, que va acollir l’H.C. Piera i la selecció catalana d'hoquei patins, així com el mateix ICG Software Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat