Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Neix el 'SE7', el gratuït de 7accents

Amb 15.000 exemplars de tirada inicial i caràcter mensual, la nova publicació tindrà presència a tota la demarcació de Lleida a partir del 18 de setembre

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
El 'SE7' de 7accents neix el divendres 28 de setembre, una setmana abans de les eleccions al Parlament i de la Fira de Sant Miquel.
El primer número del SE7, el nou diari gratuït en paper de Lleida, es publicarà el divendres 18 de setembre, una setmana abans de les eleccions al Parlament de Catalunya i de la la Fira Agrària de Sant Miquel. Tot i això, el gratuït de 7accents no tornarà a estar present als carrers fins a finals d'octubre, ja que es tracta d'una publicació de caràcter mensual que apareixerà cada final de mes. De fet, l'avançament del primer número es produeix pel moment històric que viu Catalunya, immers en un 11-S totalment polititzat, uns comicis que ho poden canviar tot i una Fira de Sant Miquel que es preveu multitudinària. El mensual es podrà adquirir gratuïtament a diversos establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. De cada número, que contindrà 40 pàgines en format tabloide, se n’imprimiran 15.000 exemplars.

El SE7, de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents, disposarà de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa seran introduïdes per un reportatge en profundidat, un dels trets distintius del periodisme entès per 7accents. També hi seran presents més opinions de firmes especialitzades i infografies per dotar els temes de major intel·ligibilitat. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi publicaran totes les missives sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 representa diversió i entreteniment per a tota la família, amb passatemps, dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot i, finalment, un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del prestigiós dibuixant Joan Balasch.

D'aquesta manera, 7accents afegeix un producte més als seus serveis, que es complementen amb un setmanari de pagament, una productora audiovisual, una assessoria de comunicació i, a partir de l'11 de setembre, l'app Guia Segrià.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se en aquest primer número especial del SE7, el mensual gratuït de 7accents, que es presentarà oficialment en el marc de la Fira de Sant Miquel, ho pot fer adreçant-se al correu electrònic comercial@7accents.cat o trucant al telèfon 973254973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat